14 april 2023
19:00

Kärra KIF

Referat: Kareby IS - Kärra KIF

Ja nu är andra matchen gjort i serien vi var och mötte kareby som hade förlorat sin första match och vi hade en bra känsla i laget och vi startade bra tycker jag vi tar ledningen med 1-0 och allt känns bra men rätt som det var så kvitterar kareby på en kontering och 1-1 står sig halvleken ut. Vi pratade lite om hur vi skulle gå till väga i andra halvleken och vi gjorde också två byten och det kändes bra vi skapade flera bra chanser till att göra mål men tyvärr det ville sig inte men det som brukar hända när man inte tar tillvara på sina chanser så gör motståndarna mål den här gången på straffspark. Nu fick vi kämpa som bara den för att kvittera och det kom på en hörna. Vi får ta lärdom av den här matchen jobba på och göra det bättre till nästa match. Vi tar med oss en poäng från matchen det får duga.